Industrie

Onze oplossing
voor uw industrie

Onze core business is de productie en toelevering van technische rubberproducten op maat voor industriële toepassingen. Onze kwaliteits- en logistieke systemen zijn hierop aangepast: JIT, MRP, EDI, PPAP, FMEA, … worden bij ons dagelijks toegepast.

Bent u actief in een industriële sector waarin hoogwaardige rubberen onderdelen noodzakelijk zijn, dan hebben wij wellicht de oplossing voor u!

neem contact met ons op

Hercorub, toeleverancier aan uw industrie

Automobielnijverheid

Hercorub is vertrouwd met de strikte kwaliteitsstandaarden en specificaties in de automobielindustrie. PPAP, APQP en Run@Rate zijn slechts enkele van de processen die wij hanteren om de vereiste kwaliteit en just-in-time leveringen te garanderen.

Ontdek Meer

 
Bouwnijverheid
 

Zowel in particuliere woningbouw, industriebouw, stallenbouw, openbare wegen- en bruggenbouw worden technische rubberproducten veelvuldig toegepast en dit in alle fases van fundering tot eindafwerking. 

Ontdek Meer

Chemische- en procesindustrie

In de chemische- en procesindustrie zijn de chemische en/of thermische bestendigheid van het rubber van cruciaal belang.

Ontdek Meer

Constructie- en landbouwmachines

Hercorub levert wereldwijd rubberen componenten aan toonaangevende producenten van constructie- en landbouwmachines.

Ontdek Meer

Energienijverheid en hernieuwbare energie

In opdracht van de klant produceert Hercorub een brede waaier aan rubbermengsels en -producten die toegepast worden bij zowel de energieopwekking uit traditionele en hernieuwbare bronnen, de distributie, als bij de energieverbruikers.

Ontdek Meer

 
Machinebouw
 

In nauwe samenwerking met onze klanten ontwerpen en produceren we rubbermengsels en rubberproducten op maat. Daarbij houden we rekening met specifieke eisen zoals chemische, weers-, ozon- en oliebestendigheid.

Ontdek Meer

 
Transport
 

Ook deze sectoren doen beroep op onze expertise voor ontwerp en productie van rubbermengsels en -componenten.

Ontdek Meer

Heeft u nog vragen?

Ons team van specialisten helpt u graag verder.

contacteer ons

In the spotlight

Be the first to receive our latest news by email